поперло - нарыл сайт седня,
процитирую:
"
Українську ідентичність не можна купити. Вона – в нашій крові, землі та пісні. Українці – нація героїв і переможців. Просто ми довго блукали манівцями. Зараз ми відшукали свій шлях – шлях спокути за втрачені роки та шлях героїчного опору Темряві.
Наші прапороносці та герої – це Люди Ідеї та Чину Першої Хвилі Консервативної Революції, безкомпромісні бійці соціал-націоналістичного фронту: Євген Коновалець і Петро Болбочан, Дмитро Білас і Василь Данилишин, Юліан Головінський і Юрій Березинський, Микола Лемик та Зенон Коссак, Степан Бандера та Роман Шухевич, Хорст Вессель і Вальтер Штеннес, Італо Бальбо та Діно Гранді, Хосе-Антоніо Прімо-де-Рівера та Леон Дегрелль, Корнеліу Кодряну та Освальд Мослі, і тисячі їхніх побратимів. Вони билися пліч-о-пліч – Україна, якої ніколи не було, та Європа, якої вже ніколи не буде. Але герої не вмирають, а йдуть у легенду. Зараз вони повертаються, і ми знову відчуваємо ритм маршової колони, знову бачимо заграву тисяч смолоскипів і прислухаємось до ударів тисяч гарячих сердець. Сьогодні доля дає нам новий шанс, і ми маємо намір ним скористатись. Під прапорами соціальної та національної справедливості збирається цвіт Нації.
Ми утверджуємо пріоритет духовних цінностей над матеріальними. Ми вважаємо толерантність злочином. Ми хочемо перемоги праці над грішми. Ми цінуємо правду духу й крові понад успіх і статки. Ми небезпечні, бо віримо в те, що кажемо.
Ми звертаємось до всіх, в кого серце не спідлене, і вони неодмінно відгукнуться, а в кого спідлене – до тих ми озвемось самі. Майбутнє починається сьогодні.
Ми йдемо!
"
кратко - невежество блаженство - при "не убей" я бы наверное закрыл на выше глаза и со всем согласился.
Но после всего что произошло я бы всетаки сказал:
1) Немецкий опыт: tritt ein gegen populismus! неплохо помог "вспомнить все"
2) сколько еще раз можно наступать на теже грабли и смотреть в прошлое?
когда же все осознают что на дворе 21 век, переступят через прошлое, вынеся оттуда только конструктивный опыт или накрайняк мудрость! Германии тоже кстати касается.
3) как же меня задолбали "ще не вмерли", "ми прийдемо" и как же мне уже хочется слышать "ми посіяли стільки-то", "ми створили те й те", "наш ВВП такий то і кожному громадянинун від цього таке то".
Я хочу жить там, где "ми процвітаємо", "ми пишаємось тим що ми робимо", "ми споглядаємо конструктивні результати наших вчинків".
4) Любопытно всетаки привлечь к ответственности тех, кто воспевает смерть и подстрекает к ней героев, тем самым кстати уничтожая цвет нации!
5) мне надоели разговоры про вечные шансы и светлый коммунизм! - ничего нового!
6) "Під прапорами соціальної та національної справедливості збирається цвіт Нації." - даже незнаю сколько надо обкурится чтобы настолько оторваться от реальности, при чем это на этом же сайте оценка дана реалистичности жизни в Украине на 2016 год!
непослідновність - ніяк не схожа на тактику вище згадуваних "кумирів" на кшалт бійців УПА та ідеологів минулого!
7)
"Ми утверджуємо пріоритет духовних цінностей над матеріальними. "
- я б вам може б і повірив, якби ви хоча б сказали, що матеріальні первинні сходинки піраміди Маслоу кожен пересічний вже здолав або у вас є стратегія швидкого виходу вгору цієї піраміди для ваших послідовників.
"Ми вважаємо толерантність злочином. Ми хочемо перемоги праці над грішми."
а я хочу в другую Галактику! подальше от этих мерзских человеков. Все что мне нужно - лишь пару душ на этой планете.
"Ми цінуємо правду духу й крові понад успіх і статки. "
Хто ми? Бобик, Параска та Петро? та навіть і вони - стоять на колінах і нічого не цінують! До того ж цінувати що хоч можна, але нажаль реальність вже не ідеалістична і кріпаків нема, які б забезпечили перебування у хмарах мрій.
"Ми небезпечні, бо віримо в те, що кажемо." чого бідні? бо дурні! чого дурні? - бо бідні!
а чому ви ні слова не сказали про створити? чому навіть ваші соціал-національні ідеї ні граму не містять розвитку як такого! один популізм!
tritt ein gegen populismus! -вот краткое резюме моего сегодняшнего зря потраченного времени на чтение "что же творится в Украине".
пичалька какаято дикая.
чели выстроить из всех диаспор альтернативную Украину, как вот товарищи выше хотели - именно как по духу близких,
но живущих в адекватных материальных реалиях, прошедших уже еволюцию сознания социального.